fredag den 25. maj 2012

Vegas baby!

Vi flyttede i fredags, og lørdag morgen gik turen til Las Vegas - hvor vi samledes 14 tøser! Ret imponerende!
Alle os danske tøser, der har boet sammen fik det til at passe, så vi alle var i Vegas på samme tid, derfor var det ikke helt et farvel da vi flyttede ud, men et "vi ses om et par dage". Efter en køretur på cirka 5 timer ankom vi til Hotel Riviera og checkede ind.




First action: fyld minibaren op med medbragte øl













 Pigerne jeg boede med.
Ved siden af mig er Marilena, som er Sonjas veninde hjemmefra. Ellers er det Sonja og Loui.


Vegas er jo en by, der lever af gambling og natteliv- så det forsøgte vi os med!




Størstedelen af os tøser, der boede på hotel sammen (der mangler vist tre på billedet). Ellers boede de andre danske tøser på den anden ende af strip'en. Og ja, vi måtte altså have en tur i limo, just because we could!



Loui kendte én, som kendte én- og det skaffede os hurtigt ind på en klub med fri bar i et par timer. Se dét er noget sådan en flok tøser godt kan lide!

Night view of Las Vegas

Efter en gigantisk brunch med champagne og hele svineriet søndag formiddag (gud, hvor spiste vi altså vanvittigt meget, det var helt sindssygt!) besluttede vi os for en tur ved poolen. Bare ikke vores egen pool.
Turen gik til hotel Bellagio, og her på billedet er noget af, hvad vi så på vejen gennem hotellet. Der var desuden en kæmpe chokolade-fontæne!

Liggestole-land.
Det var et ret stort område omkring de to pools og der var plastret til med liggestole og sollystne folk!

Men ærligt, det var så varmt, at jeg ikke kunne holde ud at være i solen, så jeg lå i skyggen næsten hele tiden..

For dem med finanserne i orden kan man leje en lille pavillon med tv og sprinklere; så kan man ligge der med udsigt til poolen, se sin yndlingsfilm med en drink i hånden mens man bliver sprinklet med fint, køligt vandstøv. Ikke det dårligste i verden her!
For os fattige studerende var poolen the place to be- slet ikke det dårligste i verden her!




.. og vi drikker øl på gaden! Det skulle lige gøres, for det er forbudt her i Californien- men Nevada er en anden sag.

Gæt hvem der vandt 15 Dollars i første forsøg?! Jah, når man ikke har held i kærlighed har man vel held i spil, som min mormor ville have sagt!

Vi holdt os mest til de enarmede- alt det dersens Blackjack og Roulette har jeg slet ikke forstånd på (eller råd til)!
























Efter lidt gambling gik turen til Lavo, hvor vi fik danset gevaldigt igennem! Derfor måtte stiletterne af så snart vi ramte vores eget hotel.

Lavo blev for resten lige gæstet af The Wanted (et upcoming band der rå-hitter lige nu)- ret blæret!

Vegas er ikke den mest spændende by om dagen; der sker next to nothing! Men vi fik da gået en tur til The Venezian, et hotel, der er udsmykket som om man er i Venedig! Det er ret sejt og imponerende. Vi så desuden springvandet ved Bellagio, som hver halve time 'springer' i takt til et stykke musik- det er virkelig fint!

Mandag formiddag stod den på morgenmad med tøserne fra Felspar St+ Rikke Valsted. Det betød også det første farvel for mit vedkommende. Av, det var altså med en klump i halsen og en tåre i øjenkrogen, at jeg satte mig i bilen og forlod Vegas!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar