mandag den 9. januar 2012

Shopping and the City

I går blev vi piger her i huset enige om, at det var tid til shopping - det er jo altid tid til shopping!
Og spørgsmålet var så: hvor shopper man lige henne af i den her kæmpe by? Vores første bud var downtown, så off we go!

Første problem opstod allerede ved busstoppestedet: uanset hvem vi spurgte, vidste de ikke, hvornår bussen gik og hvor den kørte hen - "But don't you have a car?!" var standard-spørgsmålet. Og nej, bil har vi altså ikke lige!

Det er faktisk indholdet af en skraldespand ved busstoppestedet- det er "Royal Dansk" småkager. Det kan man åbenbart også få herovre!

Efter lidt venten fandt vi frem til den rigtige bus, og vi fandt os et shoppingcenter. Det vigtigste var dog, at vi fandt et Information Center, hvor den sødeste herre stod med armene åbne for at hjælpe os. Pludselig fandt vi bykort, bus- og trolleykort og fik hjælp til, hvor den gode shopping var. Skønt!
So off we went, time for shopping! Oven i hatten fandt vi et rigtig godt (og stort!) supermarked, hvilket vi faktisk har manglet ret meget. Pigerne begravede sig i Valentines kort:
Og der var så fire eller fem rækker kort mere... for dét skal man bare ikke mangle!

Så vi fik handlet og shoppet alt det vi liiiige stod og manglede ;)
Og så fandt vi oven i hatten ud af, at der ligger et meget stort shopping outlet tæt på grænsen til Mexico- og der skal vi da ned fredag eller lørdag. Yes, mere shopping!

Her til aften ankom Lene- så nu er vi 5 i huset :) I morgen skal vist gå med lidt mere afslapning.. og så ankommer mit nye kamera forhåbentligt og ihh hvor jeg altså glæder mig! Det skal I sikkert også nok se mere til..

Der er flere af jer, der har problemer med at skrive kommentarer til mine indlæg: hvis i under kommentaren angiver jer som "Anonym" skulle det helst ikke være noget problem..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar