søndag den 22. april 2012

The Dalai Lama Day

Så blev det tid til et besøg fra Verdens Spirituelle Leder, the 14th Dalai Lama.
Jeg købte billet for to måneder siden, og syntes der var en evighed til, men pludselig var dagen her så. Det viser lidt om, hvor stærkt tiden flyver afsted herovre!

SDSU havde advaret om det helt store og vanvittige trafikkaos; adskillige mails og undervisere havde malet skrækscenarier for os, så vi tog afsted kl lidt i syv om morgenen. Men geniale (og heldige) som vi var, styrede vi totalt fri af trafikkaos - dejligt!





På den tid af dagen var kaffe et must - og når man så har en smurt bolle i lommen samtidig er lidt kø ingen sag!


Nå ja, sagde jeg lidt kø?
Der var enorm kø! Det gjorde nu ikke så meget, vejret var godt og vi skulle jo alligevel alle sammen nok komme ind og sidde. Men at få 12,000 mennesker ind i en arena på samme tid er alligevel lidt af en opgave!
Louise læser journalistisk og måtte forsøge sig som tv-reporter ;)







Et af de fraternities, der ligger lige ved siden af arenaen havde taget gamet to a whole other level og lavet et billede af Dalai Lama'en.
Vel at mærke et billede i post it's! Det var sgu ret sejt og virkelig flot!

Der var han så; The 14th Dalai Lama.
 Jeg skåner jer for alt for mange billeder; der var ikke den vilde action over dét show.
En helt anden stemning end når der er basket kamp!

Det var utrolig svært at høre og forstå, hvad han sagde i den første halvdel af lecture't, men blev dog bedre efter lidt tid. Temaet var Compassion Without Borders.
 Der var blevet lagt en SDSU cap frem til ham - og han er en mand med humor! Han beholdte cap'en på under hele sit lecture samt spørgesession :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar