lørdag den 2. juni 2012

Fun on the Water

Fredag 1. juni
Dagen gik sådan set mest med at ligge på stranden og checke området ud. Vi bor i Honolulu, nærmere bestemt bydelen Waikiki- som er meget turistet og ikke så meget andet!
Til gengæld huser bydelen den berømte Waikiki Beach, som er virkelig lækker!

Lørdag 2. juni
Alle har sagt til os "Rent a car and drive around the island", så dagens første gerning var at få lejet en bil. Det var en større udskrivning; alle biludlejningsfirmaer har en stor lyst til at flå os til skindet fordi ingen af os er 25, og det gør de så! Men vi har nu en bil søndag og mandag.
Pinar og jeg gik en lang tur langs stranden. Der var ikke rigtigt noget mål, bare at komme ud og røre os- og så blev det jo sjovt nok også til en hel del snak!



Vi nåede ned til en lille lystbådehavn

Alexis and Coco ringede til os- vi skulle på booze cruise sku' vi! De havde lige fået fikset en billig pris til fire tøser.

Alexis, Coco, jeg, og Pinar


Super lækkert at komme ud på havet! Det kostede godt nok et par højt-elskede solbriller, som nu ligger på havets bund, men men. Vi mødte nogle super cool mennesker og specielt tre af dem faldt vi godt i snak med- Rocky, Josh, and Jen, som alle bor på øen. De fandt ud af, at vi havde været på en virkelig dårlig klub aftenen før- og et dårligt indtryk af nattelivet ville de altså ikke have siddende på sig, så de inviterede os med ud!

Vi slog et smut forbi Jen's lejlighed til et glas vin før turen gik til Pearl, hvor vi mødte Courtney, der skaffede os både det ene og det andet. Ikke dårligt at møde de lokale!
Der blev købt roser til alle os kvinder- her er det Coco

Fra venstre: Jen, jeg selv, Coco, Alexis, Josh, Pinar & Courtney
På Pearl mødte vi også for tredje gang tilfældigt Greg. En herre fra San Diego, som kender alt og alle- han hjalp senere Alexis til Maui.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar